Alertă în Canada: Două școli din Vancouver au primit colete poștale cu rămășițe umane

0
72


Două colete poştale care au fost livrate unor şcoli din Vancouver au determinat autorităţile canadiene să intre în alertă. Într-unul dintre ele se afla o mână, iar în celălalt un picior. Anunţul făcut de Poliţia canadiană a îngrozit din nou întreaga opinie publică. Dezvăluirea vine la numai două zile de la arestarea unui tânăr canadian, acuzat că şi-a ucis partenerul de viaţă iar mai apoi a trimis prin poştă bucăţi din corpul său.

„Primul pachet, care conţinea o mână umană, a fost deschis de personalul Şcolii Primare False Creek. Celălalt pachet, ce conţinea un picior uman, a fost găsit de persoanlul de la Şcoala Sfântul George”, a declarat ofițerul Warren Lemcke, potrivit ctv.ca.

Autorităţile canadiene au precizat că au deschis o anchetă în acest caz, însă nu pot spune cu certitudine dacă cele două pachete au vreo legătură cu Luka Rocco Magnotta, un actor de filme pentru adulţi acuzat că şi-a ucis partenerul de viaţă iar mai apoi a trimis bucăţi din corpul său la sediul unor partide politice din Ottawa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here