Am fost observator desemnat de catre Asociatia Timisoara, la alegerile prezidentiale organizate in cadrul Consulatului Romaniei la Toronto

0
94

Doamnelor si Domnilor,
Pe intreg parcursul zilei de ieri 2 Noiembrie 2014 (6.30 A.M.- 11.30 P.M.) am fost observator desemnat de catre Asociatia Timisoara, la alegerile prezidentiale organizate in cadrul Consulatului Romaniei la Toronto.
Totul a decurs normal fara probleme datorita LIPSEI MASIVE la vot a cetatenilor romani din Toronto.
Din datele culese chiar din Consulat am aflat ca in Toronto si imprejurimi sunt stabiliti in jur de 80000 de cetateni romani. Da, ati auzit bine 80000 de cetateni romani.

newstuff3_2x1_3x1


Presupunand ca numai 50000 dintre acestia au drept de vot, cu durere si ingrijorare va spun ca numai 1000 de cetateni au venit sa voteze la Consulatul Romaniei din Toronto ceea ce reprezinta cam 2% din totalul celor cu drept de vot.


Sa ne fi „racit” asa de rau fata de tara mama? Sa ne fie totul atat de indiferent incat sa stergem cu buretele amintirile copilariei noastre, amintirile adolescentei noastre, amintirile tuturor locurilor pe unde am trecut cat si a tuturor prieteniilor legate pe parcursul vietii incat sa asternem giulgiul mortii sufletesti peste noi?
Atat am devenit de nepasatori in fata urgiei ce s-a abatut de 25 de ani asupra fratilor nostri?
Ceea ce se intampla in Romania este un cataclism care are repercursiuni pe generatii de acum inainte daca nimeni nu opreste acest tavalug nimicitor care a adunat tot ce este mai rau in fiinta umana.
Toti suntem capabili de sentimente umane, toti suntem capabili sa discernem binele de rau, majoritatea ne inchinam lui D-zeu dar fapta fata de aproapele nostru unde este? Nu mai este timp de niciun comentariu a sosit momentul adevarului si de aceea va rog, va implor rupeti o zi din viata dumneavoastra ca sa fiti vazuti de Dumnezeul ceresc si sa aratati ca va pasa de cei ce v-au fost aproape candva…
Sunati-va prietenii, cunostintele ce au implinit 18 ani si pana la cei ce sunt inca teferi si se pot deplasa si pot aplica o stampila pe o hartie care poate schimba cursul istoriei dorit de catre „barbarii de tirani”…
Sa nu deznadajduim, Dumnezeu este mereu alaturi de cei ce cred in El cu tarie…


Doamne ajuta.

Barbu Gheorghe

 

toronto-012222

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here