Ameninţare cu bombă la ambasada României din Canada

0
98

O ameninţare cu bombă a fost semnalată la ambasada României din Canada, informează Ministerul de Externe. Geniştiii canadieni au verificat zona şi după ce au efectuat demersurile necesare au constatat că nu există niciun indiciu sau pericol de atac terorist

„Astăzi, 31 decembrie 2012, ora 00.23 ora locală, la Ambasada României în Canada s-a primit telefonic o ameninţare cu bombă de la o persoană neidentificată, nespecificând în mod expres Ambasada României drept ţintă. Ca urmare, şeful şi personalul misiunii au luat imediat toate măsurile de prevenire şi apărare, fiind contactate autorităţile competente canadiene", se menţionează într-un comunicat al MAE.

"După asigurarea protecţiei suplimentare a personalului ambasadei, s-au efectuat demersurile necesare de către echipele profesioniste de intervenţie şi s-a constatat că nu există niciun fel de indiciu sau pericol de atac/ameninţare teroristă. Şeful echipajului Poliţiei Federale canadiene şi al echipei antiteroriste au confirmat siguranţa ambasadei şi a personalului, în opinia lor apelul respectiv fiind o «alarmă falsă»", adaugă ministerul.

mai mult la :

…   Ameninţare cu bombă la ambasada României din Canada

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here