Rapsodul Grigore Leşe, desfiinţat de un maramureşean stabilit în Canada: „Să-ţi fie ruşine, Grigore Leşe”

0
113

George Motoc, un maramureşean stabilit de ani buni în Canada a postat pe blogul lui personal un mesaj către rapsodul Grigore Leşe. Rândurile scrise de maramureşean nu sunt tocmai flatante la adresa interpretului, care a susţinut la finalul săptămânii trecut un concert la Toronto.

„Bade Grigore, sa-ti fie rusine.

lesetoronto

Am fost asara (vineri 26 iunie 2015) la concertul tau de la o biserica minunata din Toronto.

Am muncit din greu tata ziua, mi-am fo platita biletu cu o saptamina in urma, si m-am dus cu sufletu setos de bucurie si de fericire la concert.

Mai mult, am dus cu mine, mindru nevoie mare, o prietena canadianca. Ca doar matale ziceai:

Through my recital I am hoping to connect Romania with all those present, whatever their nationality or religion, because our story is in fact the story of the world, it is one day in the life of humanity as a whole, where the sun rises, bringing everything to life, then it reaches its peak shining in the skies, only to set once more and prepare for the cycle of life over and over again…”

Si mai mult, am trecut pe la Festivalul de Jazz Toronto, la doua perturi distanta de concertul matale, cu gindul sa il invit pe directorul artistic al festivalului, Josh Grossman, sa traga o fuguta sa te cunoasca. Il cunosc de multi ani, si i-am vorovit de Romania, si chiar si de tine. Numa ca n-o fo acolo cind l-am cautat de data asta.

Noa ase”, scrie maramureşeanul pe blog.

 

 

mai mult la :  Rapsodul Grigore Leşe, desfiinţat de un maramureşean stabilit în Canada: „Să-ţi fie ruşine, Grigore Leşe”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here