Unul dintre mulții români escrocați de Radu Moraru s-a hotărât să vorbească. Nick Carabas, un aromân sufletist din Toronto, s-a înfuriat când a văzut că împrumutul acordat „Nașului” a fost convertit de Radu Moraru – unilateral și pur declarativ – în „acțiuni la Nașul TV”. În fond, o hârtie fără valoare juridică sau patrimonială.

Nick Carabas (ex-Nicolae Carabaș) s-a stabilit în Toronto de multe decenii, iar în 2016 a cedat rugăminților lui Radu Moraru de a-i împrumuta niște bani. Nu i-a dat 5.000 de dolari canadieni, cât cerea patronul Nașul TV, ci „doar” 900 de dolari canadieni (circa 750 de dolari USA).

Ulterior, Moraru a refuzat să-i returneze banii, pe care – ca justificare – i-a transformat în „acțiuni la Nașul TV” – evident, o păcălelă.

Nick Carabas a dezvăluit înșelătoria pe profilul său de Facebook. Radu Moraru, aflat la Montreal, unde luptă cu „globaliștii”, cu „pedofilii”, cu 5G-ul, cu vaccinurile și cu „oculta mondială”, a reacționat prin amenințări, jigniri, calomnii și șantaj la adresa lui Carabas.

În cele din urmă, româno-canadianul a anunțat că renunță și la bani, și la „acțiuni”, dar și că, după mulți ani ca fan Nașul TV, nu se va mai uita niciodată la televiziunea unui „țepar”.

Prima postare a lui Nick Carabas (30 aprilie)

„Radu Moraru, înapoiază-mi banii pe care ți i-am împrumutat în 2016! Țeparule!”

„Radu Moraru-NAȘUL, înapoiază-mi banii pe care ți i-am împrumutat în 2016! M-ai facut «acționar» fără voia mea! Țeparule!”

După această postare, a urmat un dialog al lui Nick Carabas cu câțiva cititori, sub forma mesajelor.

mai mult la  ziaristii.com

Lasă un răspuns