AcasăCanadaSunteti roman stabilit in 🇨🇦 Canada si aveti in plan sa plecati...

Sunteti roman stabilit in 🇨🇦 Canada si aveti in plan sa plecati in viitorul apropiat in Romania ?

-

Sunteti roman stabilit in Canada si aveti in plan sa plecati in viitorul apropiat in Romania (concediu, probleme de familie, afaceri, etc)? OK, va cumparati (de la companiile aeriene sau de la o agentie de voiaj) biletul. PE BANI.

Noi va oferim, FARA BANI, un set de informatii legate de conditii si restrictii „de pandemie” legate de calatorie (la plecare, la escala, la destinatie) si actele necesare – informatii extrem de utile, valabile ACUM, in februarie 2021.

Cine suntem acei „noi” care va oferim informatiile respective? Adrian Ardelean (emisiune de radio „Ora romaneasca” – Montreal), Nicolai A. Lavric (studio „MRTV.ca”) si nu in ultimul rand domnul Bogdan Manoiu, ambasadorul Romaniei la Ottawa, care a avut amabilitatea de a ne oferi interviul care urmeaza…

Alocati-va 13 minute pentru a urmari acest interviu, si PUTETI SCAPA de ore sau zile de stress si nervi, ba chiar puteti face economii financiare insemnate. Vizionare placuta!

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

„Ora romaneasca” din Montreal. O emisiune pe care MERITA sa o...

0
LIVE VIDEO la ora 19.00 (ora Montreal-ului). Intrati IN DIRECT prin telefon: 514-790-0251. Astazi, "Ora romaneasca" va invita la UN DIALOG despre "Ora romaneasca"... Astept apelurile dvs...