AcasăCanadaSunteti roman stabilit in 🇨🇦 Canada si aveti in plan sa plecati...

Sunteti roman stabilit in 🇨🇦 Canada si aveti in plan sa plecati in viitorul apropiat in Romania ?

-

Sunteti roman stabilit in Canada si aveti in plan sa plecati in viitorul apropiat in Romania (concediu, probleme de familie, afaceri, etc)? OK, va cumparati (de la companiile aeriene sau de la o agentie de voiaj) biletul. PE BANI.

Noi va oferim, FARA BANI, un set de informatii legate de conditii si restrictii „de pandemie” legate de calatorie (la plecare, la escala, la destinatie) si actele necesare – informatii extrem de utile, valabile ACUM, in februarie 2021.

Cine suntem acei „noi” care va oferim informatiile respective? Adrian Ardelean (emisiune de radio „Ora romaneasca” – Montreal), Nicolai A. Lavric (studio „MRTV.ca”) si nu in ultimul rand domnul Bogdan Manoiu, ambasadorul Romaniei la Ottawa, care a avut amabilitatea de a ne oferi interviul care urmeaza…

Alocati-va 13 minute pentru a urmari acest interviu, si PUTETI SCAPA de ore sau zile de stress si nervi, ba chiar puteti face economii financiare insemnate. Vizionare placuta!

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

„Ora românească” din Canada are nevoie de sprijinul disporei românesti din...

0
Ştiri din Romania, din comunitatea româneasca de la Montreal, interviuri, reportaje, pastile umoristice, muzică, totul într-un format cu adevărat profesionist. Emisiunea se adresează celor câteva...

Descoperă mai multe la Canada ⓜ mapamond domains

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura