AcasăCanadaCanada va primi 20.000 de refugiaţi afgani

Canada va primi 20.000 de refugiaţi afgani

-

Guvernul canadian a declarat vineri că este pregătit să primească 20.000 de refugiaţi afgani în cadrul unui nou program de imigrare, din cauza ”crizei umanitare emergente în regiune”, relatează AFP.

”Situaţia din Afganistan este sfâşietoare şi Canada nu va sta cu braţele încrucişate”, a declarat ministrul Imigraţiei, Refugiaţilor şi Cetăţeniei, Marco Mendicino, la anunţarea programului.

Prin această decizie, Canada vizează ”persoanele deosebit de vulnerabile”, în special femeile lideri, apărătorii drepturilor omului, minorităţile religioase persecutate, jurnaliştii şi membri ai comunităţii LGBTQI.

Un zbor al Forţelor armate canadiene a aterizat deja la Toronto vineri după-amiază cu ”un grup de cetăţeni afgani” la bord care au ajutat ţara în trecut, a declarat Harjit Sajjan, ministrul Apărării naţionale.

 

mai mult la   /www.agerpres.ro/

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

„Ora românească” din Canada are nevoie de sprijinul disporei românesti din...

0
Ştiri din Romania, din comunitatea româneasca de la Montreal, interviuri, reportaje, pastile umoristice, muzică, totul într-un format cu adevărat profesionist. Emisiunea se adresează celor câteva...

Descoperă mai multe la Canada ⓜ mapamond domains

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura