AcasăScandal diplomatic între Canada și Senegal: un diplomat senegalez ar fi fost...

Scandal diplomatic între Canada și Senegal: un diplomat senegalez ar fi fost snopit în bătaie de Poliție în propria casă

-

Organismului de supraveghere a aplicării legii din Quebec, Canada, i s-a cerut să investigheze un incident în care Republica Senegal susține că unul dintre diplomații săi de serviciu la Ottawa a fost bătut la domiciliu de către poliție la începutul acestei săptămâni, informează CNA.Ca.

Serviciul de poliție din Gatineau din Quebec, între timp, spune că membrii săi au supus și arestat o persoană care a fost violentă față de ofițeri.

Ambasada Senegalului a postat vineri după-amiază, pe pagina de Facebook a ambasadei, un comunicat de presă în limba franceză al Ministerului Afacerilor Externe și al senegalezilor din străinătate cu privire la incidentul de marți. Comunicatul nu a citat agenția de poliție implicată.

„În timpul acestei operațiuni, poliția canadiană a exercitat o violență fizică și morală umilitoare asupra diplomatului în fața martorilor și în prezența copiilor săi minori”, potrivit comunicatului. „În ciuda faptului că i s-a reamintit statutul de diplomat al victimei și inviolabilitatea domiciliului său, polițiștii canadieni au încătușat-o și au bătut-o cu sălbăticie până la punctul în care a avut dificultăți de respirație, ceea ce a dus la evacuarea cu ambulanța la spital”.

/www.stiripesurse.ro/

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

„Ora românească” din Canada are nevoie de sprijinul disporei românesti din...

0
Ştiri din Romania, din comunitatea româneasca de la Montreal, interviuri, reportaje, pastile umoristice, muzică, totul într-un format cu adevărat profesionist. Emisiunea se adresează celor câteva...

Descoperă mai multe la Canada ⓜ mapamond domains

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura