Ambasada României la Ottawa comunică faptul că, la 23 iunie, a fost actualizată lista statelor din care cetăţenii români se pot reîntoarce în ţară fără a fi obligaţi să intre imediat în izolare/carantină, împreună cu membrii familiilor şi apropiaţii lor cu care intră în contact, informează EST News.

„Zona verde” stabilită de autorităţi cuprinde următoarele state: Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Confederația Elvețiană, Estonia, Finlanda, Franța metropolitană, Germania (cu excepția districtului Kreis Gutersloh), Grecia, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia şi Ungaria. Pentru cetățenii români sau europeni care călătoresc din aceste state se elimină obligația de izolare/carantină. De asemenea, se reiau zborurile către și dinspre aceste state în relația cu România, notează EST News.

Pentru persoanele care sosesc în România din alte state decât cele amintite, inclusiv din Canada, se menține măsura obligatorie de izolare/carantină timp de 14 zile.

mai mult la  /www.forbes.ro/

Lasă un răspuns