AcasăCanadaMAE salută aniversarea a 55 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice...

MAE salută aniversarea a 55 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre România şi Canada

-

Ministerul Afacerilor Externe salută aniversarea, duminică, a 55 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice româno-canadiene, la nivel de ambasadă, informează news.ro.

„România şi Canada împărtăşesc obiective şi interese comune la nivel internaţional şi promovează respectul pentru normele şi valorile democratice, care stau la baza solidităţii relaţiei transatlantice”, arată comunicatul de presă al instituţiei.

„Ţările noastre cooperează excelent în cadrul NATO, în formatul UE-Canada (stabilit prin Parteneriatul Strategic UE-Canada şi Acordul Economic şi Comercial Cuprinzător dintre UE şi Canada), dar şi în cadrul ONU, Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa, Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei şi în alte formate multilaterale de cooperare. O contribuţie importantă la soliditatea legăturilor dintre România şi Canada o aduce comunitatea românilor din Canada, care este foarte bine integrată, apreciată din punct de vedere profesional şi are un aport considerabil la bunăstarea şi dezvoltarea societăţii canadiene”, mai indică sursa citată.

/www.bursa.ro/

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

„Ora românească” din Canada are nevoie de sprijinul disporei românesti din...

0
Ştiri din Romania, din comunitatea româneasca de la Montreal, interviuri, reportaje, pastile umoristice, muzică, totul într-un format cu adevărat profesionist. Emisiunea se adresează celor câteva...

Descoperă mai multe la Canada ⓜ mapamond domains

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura